Записатися на прийом

    *Обов'язкові поля


    alt

    м. Житомир, вул. Кібальчича 2/4, корпус «Б»

    Послуги

    Діагностика зору

    На сьогоднішній день, захворювання очей – не вирок. Більшість патологій піддаються лікуванню, у разі вчасного звернення за кваліфікованою медичною допомогою Ми рекомендуємо провести діагностику зору на базі центру «КЛІНІКА ЗІР» провідного офтальмохірурга Анатолія Мартиненко, з метою:

    • Впевнитись у здоров’ї очей;
    • Запобігти розвитку очних хвороб до того, як зір почне значно погіршуватись;
    • Запобігти розвитку патології внаслідок вікових змін;
    • Виправити зміни, що вже сталися;
    • Здійснити якісне хірургічне лікування очей.

    Точна та повна діагностика зору допоможе виявити патології різної складності на різній стадії розвитку.

    Діагностика зору в центрі «КЛІНІКА ЗІР». Переваги

    1. Сучасне діагностичне обладнання.

    На базі нашого офтальмологічного центру «КЛІНІКА ЗІР» в Житомирі на Польовій є все необхідне обладнання від кращих закордонних виробників, яке дозволяє швидко та ефективно проводити обстеження, виставляти точні діагнози, вибирати оптимальні методи лікування.

    Записатися на діагностику зору

    1. Досвідчені та уважні спеціалісти.

    Офтальмологи КЛІНІКИ ЗІР» в повній мірі володіють знаннями та практичним досвідом, щоб оцінити та виявити відхилення зі сторони органу зору, призначити сучасне та адекватне лікування.

    1. Аналіз результатів діагностики.

    Після виконання діагностичних процедур, лікар детально розкаже в якому стані знаходиться Ваш зір, пояснить кожен пункт обстеження, порекомендує подальші дії, відповість на всі Ваші запитання. Під час консультації Ви дізнаєтесь, які способи корекції підійдуть Вам найкраще.

    1. Доступні ціни.

    Хоча всі ми розуміємо, що економити на здоров’ї не можна, фінансова складова цікавить багатьох пацієнтів. «КЛІНІКА ЗІР» на Польовій надає послуги діагностики, корекції та відновлення зору за одними із самих доступних цін в Україні. Ви завжди можете порівняти лояльну цінову політику нашого центру з цінами подібних медичних центрів суміжних областей. Ознайомитись з вартістю обстеження та лікування в «КЛІНІЦІ ЗІР» Ви можете в розділі «Ціни».

    Діагностика очей: як це відбувається?

    Комп’ютерна діагностика зору в офтальмологічному центрі «КЛІНІКА ЗІР» відбувається швидко та ефективно. Повне обстеження триває близько 2 годин.

    Під час первинної діагностики лікар:

    • Перевіряє гостроту зору на сучасних проекторах знаків;
    • За допомогою комп’ютера (автокераторефрактометра) визначає відхилення оптичного характеру від встановленої норми;
    • Визначає поле зору методом периметрії;
    • Оглядає передню частину ока (виявляє катаракту, запалення тощо);
    • Вимірює очний тиск безконтактним методом (пневмотонометрія), проводить тест на глаукому;
    • Оглядає задню частину ока (виявляє патологію сітківки);
    • Виконує УЗД ока (при потребі);
    • Ставить діагноз та призначає лікування;
    • Підбирає окуляри та лінзи (якщо є потреба).

    Підбирати окуляри або контактні лінзи повинен ваш лікар-офтальмолог. Здійснюється після комп’ютерної діагностики, під час якої виявляються певні відхилення.

    Під час повної діагностики ми використовуємо:

    1. Кератотопографію – обстеження, за допомогою якого офтальмолог точно визначає оптичні відхилення (наприклад астигматизм, короткозорість чи далекозорість, їх ступінь, а також таку хворобу як кератоконус).
    2. УЗД або В-сканування – важливе дослідження, що допомагає виявити відхилення в середині ока (наприклад крововилив, запалення, відшарування сітківки). Процес безболісний та безпечний, триває близько 10 хвилин. УЗД обстеження обов’язково потрібно проводити перед хірургічним втручанням.
    3. УЗД UBM дослідження – варіант УЗ діагностики з обстеженням переднього відрізку очного яблука, показано пацієнтам з глаукомою, патологією райдужки та певних інших проблемах.
    4. Пахіметрія – за допомогою оптичного когерентного томографа. Вимірюється товщина рогівки, зміни якою можуть призводити до кератоконусу, дистрофії та певним іншим відхиленням.
    5. Конфокальна мікроскопія – визначення якісного та кількісного стану ендотеліальних клітин рогівки. Метод призначено для виявлення патології рогівки, а також є стандартом перед хірургічним втручанням на оці. Результати обстеження впливають на вибір медикаментів, що застосовуються під час оперативного лікування.
    6. Комп'ютерна сферопериметрія – обстеження на відомому у всьому світі апараті OCTOPUS 900, який дозволяє визначити мінімальні порушення в роботі зорових нервів та сітківки на самих ранніх стадіях. Дослідження допомагає виявити та ефективно контролювати глаукому, ураження зорових нервів, ураження сітківки в центрі та на периферії.
    7. Фундус-знімок на ретинальній камері – обладнання зі зверхчутливою фотокамерою, яка фіксує збільшене очне дно, допомагає зафіксувати на фотознімку патології сітківки та зорового нерву.
    8. ОКТ оптична когеренетна томографія – діагностика нейросенсорної оболонки ока за допомогою інфрачервоного випромінювання. Пошарово відображає стан сітківки, патологічні зміни. Виконується безболісно, безконтактно, безпечне для очей. В світі немає аналогічних методів, які б були настільки точними та чутливими. Дослідження триває близько 15 хвилин. Незамінна на сучасному рівні точної діагностики та адекватного лікування.
    9. ФАГ (флюоресцентна ангіографія) – метод при якому вводиться флюоресцентна речовина в судинне русло та надає можливість здіснити фото та відеофіксацію руху крові по судинам сітківки та хоріоідеї ока, виявити зони дефектів, чітко визначитись з планом ефективного лікування.

    Після повного огляду в «КЛІНІЦІ ЗІР» Ви можете відразу повернутися до звичайного життя, отримавши детальну інформацію про стан Ваших очей та план сучасного лікування. Не зволікайте. Пам'ятайте, що лікувати очні хвороби на ранніх стадіях на багато простіше, ніж у випадку значно розвиненої патології.

    Наші Фахівці

    Дякуємо за повідомлення!
    Ми скоро зв'яжемося з Вами.